LOCATIES

Wij zijn waar jij wilt zijn!

Onze hoofdlocatie kan je vinden op Conradweg 22, 6827 BZ Arnhem​. Maar daarnaast traint ComfyFit op verschillende locaties, zowel in Arnhem Noord als Arnhem Zuid. Er is dus altijd wel een locatie bij jou in de buurt. Met je abonnement kun je zelf kiezen welke trainingen je volgt, op welke locatie. 

Sonsbeek Park

Sonsbeek is het bekendste park van Arnhem. En ook een van de populairste parken, want je kunt hier heerlijk sporten. Er is een vaste hardlooproute, maar je kunt ook zelf zwerven over de talloze bospaden. Op de groene weides is alle ruimte voor bijvoorbeeld bootcamp en outdoor fitness. Een heerlijke, groene locatie met alle ruimte op loopafstand van het centrum en het Centraal Station.

Playground Thialf

Op de plek waar vroeger een buitenzwembad was, in het Spijkerkwartier, is nu een Playground met tal van sport- en spelmogelijkheden. De Krajicek Playground is een multifunctioneel sportplein met een prachtige, gladde vloer. Hier een leuke, maar minstens zo uitdagende training verzorgen? Laat dat maar aan ComfyFit over!

Outdoor Fitness Zone Rijkerswoerd

De outdoor fitness zone in Rijkerswoerd, naast de Rijkerswoerdse plas, is compleet ingericht voor Bootcamp of CrossFit. Van gewichten en pull-up-bars tot battle ropes en buikspierbankjes, hier is alles aanwezig. ComfyFit verzorgt hier een uitgekiende training voor jou en ziet er op toe dat dit verantwoord gebeurt.

Park Presikhaaf

Park Presikhaaf ligt tussen de spoorlijn Arnhem Zutphen en het winkelcentrum Presikhaaf. Het park heeft grasvelden met heuveltjes waar je perfect kunt sporten. Daarnaast zijn er verschillende verharde veldjes die ideaal zijn voor bijvoorbeeld outdoor fitness of Bootcamp.

Waarom Comfy Fit

ComfyFit staat garant voor professionele training, onder begeleiding van een deskundige trainer.  Je leert hoe sporten (weer) leuk kan zijn en hoe je het maximale uit jezelf haalt, zonder over je eigen grenzen heen te gaan. Sta voor stap begeleiden wij je naar jouw sterkste en fitste zelf. 

Wat je krijgt

Bij ComfyFit staan jouw wensen centraal. In het trainingsaanbod, de locaties en de abonnementsvormen. Flexibiliteit is een wezenlijk onderdeel van de succesformule. 

× Waarmee kunnen we je helpen?