OVER COMFORT​

Oprechte interesse

Voordat ik mijn eigen bedrijf startte, gaven mensen waar ik mee werkte vaak aan dat mijn humor, onuitputtelijke positieve energie, oprechte interesse in hun ontwikkeling en transparante aanwijzingen hen motiveren om door te gaan. Dit zie ik als een groot compliment. Trainen in een sfeer waar je je goed voelt, is erg belangrijk en daarom waardeer ik erg dat mensen zich zo voelen als ze bij mij komen sporten. 

Hardlooptraining Arnhem

Zet jij die eerste stap?

Wij weten hoe moeilijk het kan zijn om de eerste stap te zetten, maar het zetten van die eerste stap is soms al de grootste overwinning. Bij ComfyFit zijn wij er voor jou om deze grote overwinning te behalen. Ga ervoor! 

Waarom Comfy Fit

ComfyFit staat garant voor professionele training, onder begeleiding van een deskundige trainer.  Je leert hoe sporten (weer) leuk kan zijn en hoe je het maximale uit jezelf haalt, zonder over je eigen grenzen heen te gaan. Sta voor stap begeleiden wij je naar jouw sterkste en fitste zelf. 

Wat je krijgt

Bij ComfyFit staan jouw wensen centraal. In het trainingsaanbod, de locaties en de abonnementsvormen. Flexibiliteit is een wezenlijk onderdeel van de succesformule. 

× Waarmee kunnen we je helpen?