Onze Trainingen

Elke training anders! Of toch niet!?

Met de juiste techniek en een correcte uitvoering van oefeningen voorkom je blessures en kun je steeds een stapje verder, zwaarder of harder gaan. Bepaalde oefeningen vormen de basis voor de meeste work-outs. Doordat deze oefeningen steeds weer terugkomen, is de progressie die je maakt perfect meetbaar. En dat zorgt voor extra motivatie om weer naar de volgende stap te streven. 

Bootcamp Arnhem

Bootcamp Arnhem

Je kent het vast wel: groepjes mensen die in een park of op een Playground keihard sporten onder begeleiding van een trainer. Over blokken springen, met touwen slaan en met zware ballen oefenen. Dat kan jij ook!

Outdoor Fitness Arnhem

Outdoor Fitness Arnhem

Wil jij met behulp van krachttraining meer spiermassa opbouwen en je metabolisme een boost geven? Maar sta je niet graag in een sportschool? Dat hoeft ook niet, want fitness kan net zo goed outdoor.

Small Group Training Arnhem

Small Group Training Arnhem

Bij Small Group Training werk je in kleine groepjes aan je kracht en conditie. Zo is er alle aandacht voor jouw techniek en jouw persoonlijke doelen.

Personal Training Arnhem

Personal Training Arnhem

Personal training is een supereffectieve training, helemaal voor jou alleen. Je krijgt alle aandacht en jouw persoonlijke doelstellingen staan centraal. Wij halen het beste uit je en zorgen ervoor dat je maximale progressie maakt.

Hardloop training Arnhem

Hardlopen Arnhem

Hardlopen is leuk en voor iedereen geschikt, maar hardlopen is ook blessuregevoelig. Des te belangrijker om de juiste techniek aan te leren.​

Power Walk Arnhem

Power Walk Arnhem

Wil je intensief bewegen, maar nog niet hardlopen? Doe dan mee met de Power Walk training.

En verder ….

ComfyFit geeft ook vrouwenfitness en yoga. Wil je hier meer over weten, neem dan even contact op.

Waarom Comfy Fit

ComfyFit staat garant voor professionele training, onder begeleiding van een deskundige trainer.  Je leert hoe sporten (weer) leuk kan zijn en hoe je het maximale uit jezelf haalt, zonder over je eigen grenzen heen te gaan. Sta voor stap begeleiden wij je naar jouw sterkste en fitste zelf. 

Wat je krijgt

Bij ComfyFit staan jouw wensen centraal. In het trainingsaanbod, de locaties en de abonnementsvormen. Flexibiliteit is een wezenlijk onderdeel van de succesformule.