Onze Trainingen

Elke training anders! Of toch niet!?

Met de juiste techniek en een correcte uitvoering van oefeningen voorkom je blessures en kun je steeds een stapje verder, zwaarder of harder gaan. Bepaalde oefeningen vormen de basis voor de meeste work-outs. Doordat deze oefeningen steeds weer terugkomen, is de progressie die je maakt perfect meetbaar. En dat zorgt voor extra motivatie om weer naar de volgende stap te streven. 

Personal Training Arnhem

Personal Training Arnhem

Personal training is een supereffectieve training, helemaal voor jou alleen. Je krijgt alle aandacht en jouw persoonlijke doelstellingen staan centraal. Wij halen het beste uit je en zorgen ervoor dat je maximale progressie maakt.

Small Group Training Arnhem

Small Group Training Arnhem

Bij Small Group Training werk je in kleine groepjes aan je kracht en conditie. Zo is er alle aandacht voor jouw techniek en jouw persoonlijke doelen.

Comfy_Fit-Bokzaktraining-Arnhem

Bokszaktraining Arnhem

Bij Comfy-Fit omarmen we de kracht van bokszaktraining als een dynamische en bevrijdende manier om jezelf fysiek en mentaal uit te dagen. Of je nu een doorgewinterde bokser bent of voor het eerst kennismaakt met de bokszak.

Bootcamp Arnhem

Bootcamp Arnhem

Je kent het vast wel: groepjes mensen die in een park of op een Playground keihard sporten onder begeleiding van een trainer. Over blokken springen, met touwen slaan en met zware ballen oefenen. Dat kan jij ook!

Hardloop training Arnhem

Hardlopen Arnhem

Hardlopen is leuk en voor iedereen geschikt, maar hardlopen is ook blessuregevoelig. Des te belangrijker om de juiste techniek aan te leren.​

Yoga Arnhem

Bij Comfy-Fit omarmen we de rustgevende kracht van yoga als een reis naar evenwicht tussen lichaam en geest. Onze yogalessen bieden een toevluchtsoord van kalmte,

Pilates Arnhem

Bij Comfy-Fit omarmen we de verfijnde kunst van Pilates als een holistische benadering van kracht, flexibiliteit en innerlijke balans. Onze Pilateslessen bieden een uitnodigende ruimte waarin je jouw lichaam kunt versterken.

Waarom Comfy Fit

ComfyFit staat garant voor professionele training, onder begeleiding van een deskundige trainer.  Je leert hoe sporten (weer) leuk kan zijn en hoe je het maximale uit jezelf haalt, zonder over je eigen grenzen heen te gaan. Sta voor stap begeleiden wij je naar jouw sterkste en fitste zelf. 

Wat je krijgt

Bij ComfyFit staan jouw wensen centraal. In het trainingsaanbod, de locaties en de abonnementsvormen. Flexibiliteit is een wezenlijk onderdeel van de succesformule. 

× Waarmee kunnen we je helpen?